γνωριμία με την deligreens και τα προιόντα της

Η εταιρία “DELIGREENS” ιδρύθηκε το 2019 με σκοπό την παραγωγή “microgreens”. Οι μέθοδοι παραγωγής που χρησιμοποιούνται ακολουθούν τις αρχές της προστασίας του καταναλωτή και του περιβάλλοντος. Επιπλέον, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ είναι για την εταιρία η χρήση φυτοφαρμάκων, αλλά και οποιασδήποτε άλλης χημικής ουσίας.

Τα φυτά αναπτύσσονται αποκλέιστικά με την χρήση ειδικού φωτισμού τύπου (LED) σε ελεγχόμενο περιβάλλον έχοντας υψηλή φωτοσυνθετική απόδοση.

Ο συγκεκριμένος τρόπος παραγωγής μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ενδεχόμενης ασθένειας των φυτών σε σχέση με τις συμβατικές καλλιέργειες καθώς η παραγωγή γίνεται σε προστατευμένο χώρο, με σταθερές θερμοκρασίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει σταθερή παραγωγή και κατά συνέπεια ένα ασφαλές περιβάλλον συνεργασίας για τους πελάτες της εταιρίας.

Η εταιρία αποφάσισε να ξεκινήσει την δική της παραγωγή microgreens στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης. Ο χώρος εξοπλίστηκε με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία χωρίς την χρήση χημικών θα μπορούν να αποστειρώνουν τον χώρο καλλιέργειας των φυτών μετά απο κάθε κύκλο παραγωγής.

Επίσης, στα πλαίσια της σωστής λειτουργίας της, η εταιρία έχει συνεργασία με διαπιστευμένα χημικά εργαστήρια, όπου στέλνονται για αναλύσεις δείγματα για τον έλεγχο περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά και για ποιοτικό έλεγχο. Σκοπός είναι να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό και ποιοτικό αποτέλεσμα για τους καταναλωτές, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρία μας.